Monday, 13 May 2013

Bahagian Tubuh Wanita Pujaan Lelaki

0 comments




Bahagian Tubuh Wanita Pujaan Lelaki

Bentuk Badan yang Curvylicious - Ini bukannya persoalan bentuk badan wanita yang samaada besar or kurus? If tubuh besar tapi ada Curvylicious pasti lelaki kat luar sana mesti tak berkelip2 pandang punye, same goes to wanita yang skinny. If kurus and tak ada Curvylicious no use jgk sbb lelaki ini suka tubuh wanita yang ada rupa bentuk so senang die nak rangkul kita. Plus untuk yang dah berkhawin tu, sedap la mata suami memandang kita, ada snap shot 3 bahagian (atas, middle and bawah) on his eye bila pandang to ward us.

Fullness in the Chest - Lelaki lebih cenderung memerhati tempat2 tertentu yang ada pada wanita iaitu pada bahagian dada. Favorit mereka adalah payudara padat dan berisi seperti yang mereka biasa lihat di majalah-majalah atau iklan-iklan pakaian dalam. Jika anda tidak memiliki payudara padat berisi jangan sedih dulu. Menurut hasil penelitian, lelaki tetap menyukai payudara tanpa mempedulikan bentuknya. Satu lagi fakta tambahan, kenapa lelaki suka pada payudara wanita adalah kerana di sekitar puting wanita ada bahagian bernama aerola. Pada masa hubungan intim  only for married people la ye, aerola akan mengeluarkan bau yang akan menggoda si  suami. Itu lah sebabnya, si suami ni senang bermain-main dengan payudara kita ketika berhubung. 

Pinggang yang Ramping - Bentuk tubuh seperti jam pasir sejak dulu mmg menjadi idaman wanita. Sejak dahulu kala lagi wanita berusaha keras untuk mendapatkan bentuk tersebut dengan penggunaan korset, diet yang ketat and pada zaman sekarang ada yang sampai buat pemedahan plastik. If pinggan kita selari dgn pinggul kita, mmg tak kan orang pandang punya la, macam papan lurus je, nak pakai baju kebaya or dress pun tak cantik. Or bagi yang ada 2, 3 bumper kat pinggang tu, alahai lagi la lelaki buat tak tau je kat kita.

Perut yang Rata/ Flat - Perut yang rata merupakan salah satu pekara yang dicari oleh seorang lelaki. Lelaki tidak tak suka bentuk perut wanita yang menggelebeh (ada timbunan lemaknya) mcam pregnant 2, 3 bulan. Hal tersebut sangat mengganggu pandangan seorang lelaki. Meskipun wajahnya cantik namun jika bentuk perutnya tidak rata akan hilangkan mood lelaki tu. Pada lelaki, wanita yang perutnya rata bererti dia boleh menguruskan diri sendir dengan baik, maka dia pasti wanita itu boleh menguruskan si lelaki itu nanti. 

Buttock yang Mantap - Bagi wanita yang dah ada anak or berusia sudah tentu bahagian buttock kita tu akan jatuh, rata je... orang kata tak ada bontot...sedih kan... bila pakai seluar jeans, rata je tak menampakkan rupa buttock langsung. Pada hal part ini merupakan kegemaran kaum lelaki dan  boleh menyebabkan jantung mereka ini berdegup kencang.  





Leave a Reply

Labels